Werkwijze

Heb je al een plan van aanpak liggen? En weet je heel concreet waar je mijn advies of inzet voor wil gebruiken? Of ben je pas net gestart en heb je geen kaas van alle marketing en communicatie mogelijkheden gegeten? Geen zorgen! Iedere ondernemer, groot of klein, heeft zijn of haar eigen vragen, overwegingen, te maken keuzes en daarbij horende werkzaamheden. Niets is vreemd of mij te gek, ik help je namelijk graag!

Voorstel op maat

Veelal werk ik op projectbasis, waarbij ik van tevoren graag een kop thee bij je kom drinken. Ik luister naar jouw wensen, samen nemen we door wat je nodig hebt en wat je van mij verwacht. Vervolgens werk ik voor jou een voorstel met prijsopgave en planning uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Als communicatie partner neem ik (een deel van) jouw vraagstuk voor jou uit handen. De regie en planning blijft altijd in jouw eigendom. Vastgestelde deadlines worden duidelijk door mij gecommuniceerd, waarbij jij erop aan kunt dat deze worden behaald.

Sluit mijn voorstel aan bij jouw wensen en ideeën? Dan gaan we aan de slag! Daar waar jij wilt of kunt helpen, werk ik graag met jou samen. Zie je dat niet zitten of kom je tijd te kort? Geen enkel probleem! Wil je dat ik samenwerk met jouw collega’s, medewerkers of specialisten uit jouw eigen netwerk? Leuk zelfs! Besteed jij liever het hele project aan mij uit? Ik verdiep me er graag in! Naast mijn eigen kennis, kunde en expertise werk ik samen met vormgevers, web ontwikkelaars en foto/videografen die ik (tijdelijk) kan inschakelen.

Strippenkaart

Soms ben je op zoek naar een specialist die kort met je meedenkt én leest of teksten voor je redigeert. Zie het als een tweede paar ogen die geregeld nodig zijn, maar waarvoor een offerte teveel tijd kost. Voor al deze momenten bied ik je graag een strippenkaart aan in drie varianten:

150 minuten voor € 159,00

300 minuten voor € 315,00

600 minuten voor € 625,00

De strippenkaart is drie maanden geldig vanaf het moment van bevestiging per e-mail. De strippenkaart is inzetbaar voor zowel tekst, merk als web creatie en is niet overdraagbaar aan derden. Iedere strippenkaart wordt van tevoren in rekening gebracht en dient binnen 14 dagen betaald te zijn. Ik draag zorg voor de administratie van de strippenkaart en stuur geregeld een update over het resterende aantal minuten. Op ieder gewenst moment kan jij bij mij een overzicht van de nog openstaande minuten opvragen. Eén maand voorafgaand aan het aflopen van de strippenkaart zal ik jou hierover informeren. Wanneer jij hier geen actie op onderneemt, zal het overgebleven saldo na afloop van de strippenkaart vervallen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief eventuele reiskosten (€ 0,35/km) en BTW.

Yocopa communicatiebureau Zwolle
Werkwijze en prijzen Yocopa uit Zwolle
Web creatie door Yocopa uit Zwolle