Merk creatie

Yocopa - Van content marketeer tot communicatieadviseur

“Wanneer je denkt dat jij een flyer nodig hebt omdat jouw concurrent dat ook gebruikt, is het tijd om eens te praten”

Van content marketeer tot communicatieadviseur

Een e-nieuwsbrief, magazine, webtekst, social media bericht of compleet nieuwe website. Het is nog maar een greep uit alle marketing- en communicatiemogelijkheden die bestaan. Het uiten van jouw boodschap kan op veel manieren en door middel van verschillende middelen. Maar welke media is het meest geschikt voor jouw doelgroep? Welk medium gebruiken zij en waar wil jij door hen gevonden worden?

Voordat we aan de slag kunnen, richt ik mij allereerst op jouw doel. Om jouw doelstelling te behalen omschrijven we jouw boodschap en doelgroep. Wat vindt jouw doelgroep interessant? Waar kun jij jouw doelgroep vinden? Wie ben jij? Wat bied je en wat onderscheidt jou? Stuk voor stuk antwoorden die van belang zijn om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Ik ga graag met jou om tafel en luister naar jouw wensen. Die vertaal ik in een communicatie uiting en/of strategie die bij jouw bedrijf en/of merk past. Daarbij laat ik los wat jij eerder hebt gedaan. Ik richt mij op de juiste tone of voice die, in combinatie met een bij jou én jouw doelgroep passend medium, resulteert in de boodschap die jij wil overbrengen.

Is dat een flyer, Facebook advertentie of (bedrijfs)video? Of weet jij niet waar je moet starten, maar heb je wel veel ideeën? Ik help je bij deze strategische keuzes en zorg voor de juiste opbouw en consistentie. Ik denk met jou mee in nieuwe concepten en mogelijkheden.

Zie jij dat concept ook voor je? Dan gaan we aan de slag! Daar waar jij wilt of kunt helpen, werk ik graag met jou samen. Zie je het niet zitten of kom je tijd te kort? Geen enkel probleem! Wil je dat ik samenwerk met jouw collega’s, medewerkers of specialisten uit jouw eigen netwerk? Leuk zelfs! Besteed jij liever het hele project aan mij uit? Ik verdiep me er graag in! Naast mijn eigen kennis, kunde en expertise werk ik samen met vormgevers, web ontwikkelaars en foto/videografen die ik (op projectbasis) kan inschakelen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk gerust eens mijn LinkedIn profiel, voeg mij toe aan jouw netwerk of neem vrijblijvend contact op! Ik kom graag een kop thee bij je drinken.