Over Yocopa

Mijn naam is Anouk Mandemaker. Al van kleins af aan schrijf ik de meest verschillende verhalen over onderwerpen die mij op dat moment raken. Mijn creativiteit voor het creëren van content maakt mij waardevol voor ondernemers die hun verhaal aan de buitenwereld willen overbrengen. Volgens mij zit in ieder verhaal een kern, een doel. Een goed leesbaar en begrijpelijk verhaal zorgt ervoor dat je dat doel kunt overbrengen aan anderen. Met doeltreffende communicatie realiseer en behaal je doelen. Pas dan zal je jouw ideale klant(en) werven en jouw bedrijf laten groeien.

Your Communication Partner

Binnen Yocopa, wat staat voor Your Communication Partner, combineer ik mijn passie voor het schrijven van tekst met (online) marketing en communicatie. Ik heb een frisse blik en vind het belangrijk om op een doordachte, eerlijke manier met elkaar te communiceren. Ik brand van nieuwsgierigheid en sta in mijn kracht wanneer ik door (kritische) vragen te stellen een verhaal mag vormen. Ik bied richting, strategie en een concrete aanpak. Het liefste met jouw bedrijfsvisie als achtergrond. Ik denk verder dan de vraag die jij aan mij stelt en verdiep mij in jouw (bedrijfs)materie.

Een doordachte, pakkende aanpak

Anderen omschrijven mij als een open en oprecht persoon die met twee benen op de grond staat. Ik ben sociaal, betrokken, accuraat en behoorlijk punctueel. Ik ben duidelijk in mijn communicatie, maar heb altijd aandacht en oog voor jou. Ik laat je in jouw waarde en benut jouw kwaliteiten om samen tot een optimaal resultaat te komen. Ik sta voor je klaar wanneer je mij nodig hebt.

In mijn werk ben ik gedreven, gepassioneerd, proactief en resultaatgericht. Ik lever content die bijdraagt aan het behalen van jouw wensen en doelen. Mijn kracht zit in het samen maken van strategische keuzes en het schrijven van tekst. Ik hecht veel waarde aan mijn kwalitatieve netwerk met marketing- en communicatiespecialisten. Samen met hen bied ik een breed pallet aan mogelijkheden. Ik zie communicatiekansen en uitdagingen voor iedere ondernemer, groot of klein, online of offline. Je kunt er voor bij mij terecht en ik bijt me er graag in vast. Samen maken we namelijk niet alleen het verschil, maar zorgen we voor een doordacht geheel.

"Als individu blink je niet uit in alle communicatie soorten,
als partner van andere specialisten kan dit wel"

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk gerust eens mijn LinkedIn profiel, voeg mij toe aan jouw netwerk voor contentinspiratie of neem vrijblijvend contact op. Ik leer je graag kennen!

Anouk Mandemaker eigenaresse Yocopa uit Zwolle