Over Yocopa

Een communicatiebureau met een doordachte, pakkende aanpak

Mijn naam is Anouk Mandemaker, een spontane, gedreven communicatiespecialist. Al van kleins af aan schrijf ik de meest verschillende verhalen over onderwerpen die mij op dat moment raken. Mijn creativiteit voor het creëren van content maakt mij waardevol voor ondernemers die hun verhaal aan de buitenwereld willen overbrengen. Binnen Yocopa, wat staat voor Your Communication Partner, combineer ik mijn passie voor het schrijven van tekst met (online) marketing en communicatie.

Anderen omschrijven mij als een open en eerlijk persoon die met twee benen op de grond staat. Ik ben sociaal, betrokken, accuraat en behoorlijk punctueel. Ik ben duidelijk in mijn communicatie, maar heb altijd aandacht en oog voor jou. Ik laat je in jouw waarde en probeer jouw beste kwaliteiten naar boven te halen om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. Ik sta voor je klaar wanneer je mij nodig hebt.

"Als individu blink je niet uit in alle communicatie soorten, als partner van andere specialisten kan dit wel"

Ik heb een frisse blik en vind het belangrijk om op een doordachte, eerlijke manier met elkaar te communiceren. Ik brand van nieuwsgierigheid en sta in mijn kracht wanneer ik door (kritische) vragen te stellen een verhaal mag vormen met jouw bedrijfsvisie als achtergrond. Ik houd ervan om met weinig informatie op pad te gaan en met een hoofd vol antwoorden terug te keren. Met een warme kop thee duik ik vervolgens in de puzzel om tot een prettig leesbaar en begrijpelijk verhaal te komen.

In mijn werk ben ik gedreven, proactief en resultaatgericht. Ik lever content die bijdraagt aan het behalen van jouw wensen en doelen. Mijn kracht zit in het samen maken van strategische keuzes en het schrijven van tekst. Door samen te werken met andere marketing- en communicatiespecialisten bied ik een breed pallet aan mogelijkheden. Benieuwd waarom? Ik zie communicatiekansen, mogelijkheden en uitdagingen voor iedere ondernemer, groot of klein, online of offline. Je kunt er voor bij mij terecht en ik bijt me er graag in vast. Samen maken we namelijk niet alleen het verschil, maar zorgen we voor een doordacht geheel.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk gerust eens mijn LinkedIn profiel, voeg mij toe aan jouw netwerk voor contentinspiratie of neem vrijblijvend contact op! Ik leer jou graag kennen.

Anouk Mandemaker - eigenaresse Yocopa