Web creatie

Het hebben van een website is voor iedere ondernemer, ongeacht de grootte van jouw bedrijf, noodzakelijk. Dat betekent alleen nog niet dat jij daarmee ook goed vindbaar en bereikbaar bent. Of dat jouw website aansluit bij de wensen en behoeften van jouw klant(en). Worstel jij met de juiste inrichting van jouw huidige website? Wil je een nieuwe website opzetten, maar ben je niet thuis in alle technieken en mogelijkheden? Of wil je jouw webteksten versterken om gevonden te worden op relevante zoekwoorden? Laat mij je helpen voor het optimale resultaat.

Web ontwikkeling

Het web zit vol content. De juiste tekst geeft jouw bedrijf context. Die context moet binnen enkele seconden duidelijk zijn voor jouw doelgroep. Door mijn ervaring in diverse organisaties en branches kijk ik kritisch naar jouw website. Staat jouw boodschap wel op de juiste plek? Weten de bezoekers van jouw website wat jij aanbiedt? Hoe ze jou kunnen bereiken? En vinden zij de belangrijkste informatie binnen een paar muisklikken?

Aan de hand van een aantal stappen doorloop ik jouw website en formuleer ik de cruciale verbeterpunten. Daarbij richt ik mij niet alleen op het vergroten, verbeteren en optimaliseren van jouw vind- en bereikbaarheid. Tegelijkertijd kijk ik namelijk ook naar technische aspecten. Laadt jouw website bijvoorbeeld wel snel genoeg? En voldoe je aan alle zoekwoord technische (SEO) instellingen? Ik werk dagelijks met diverse CMS-systemen, waaronder WordPress. Hierdoor weet ik wat er mogelijk is en vorm ik een beeld bij het uiteindelijke concept.

Zoekwoord onderzoek

Schrijf jij op waarvan je denkt dat jouw doelgroep hiernaar op zoek is? Of heb je eigenlijk geen idee of dit ook daadwerkelijk scoort? Wellicht ben jij erg goed in het schrijven van (bedrijfs)plannen of e-mails. Maar zorgen jouw eigen geschreven webteksten ook voor een goede positie in Google? Door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) krijg ik inzicht in de relevante zoekwoorden voor jouw website. Dit maakt jouw website beter vind- én zichtbaar.

De juiste SEO aanpak start met een zoekwoord onderzoek. Dit onderzoek doe ik niet zelf, maar laat ik uitvoeren door een onafhankelijke Google partner. Deze partner is niet bekend met jouw bedrijf, product of dienst, waardoor we de juiste en veelgebruikte zoekwoorden kunnen achterhalen. Zo komen we erachter of de woorden en termen die jij gebruikt, ook overeenkomen met hetgeen waar op gezocht wordt.

Zoekwoord optimalisatie

Scoor jij al op de voor jou relevante zoekwoorden? Zodra het zoekwoord onderzoek compleet is, filteren we welke woorden op bestaande of nieuwe webpagina’s gebruikt kunnen worden. Daarbij kijken we direct naar de concurrentiepositie van de termen. Wanneer er veel op een woord gezocht wordt, maar ook veel over geschreven is, is een hoge positie lastig haalbaar. Wellicht kunnen we met synoniemen werken. Of we gaan aan de slag met het schrijven van blogs. Samen ontdekken we de mogelijkheden en kijken we strategisch naar jouw online zichtbaarheid.

Web creatie door Yocopa uit Zwolle
Merk creatie door Yocopa uit Zwolle
Tekst creatie door Yocopa uit Zwolle