Web creatie

Yocopa - Werkwijze en strippenkaarten

“Het web zit vol content, tekst geeft jouw bedrijf context. Jouw context moet binnen enkele seconden duidelijk zijn.”

Van SEO tot het juiste CMS-systeem

Het hebben van een website is voor iedere ondernemer, ongeacht de grootte van jouw bedrijf, noodzakelijk. Het hebben van een website betekent alleen nog niet dat jij goed vindbaar en bereikbaar bent of dat je aansluit bij de wensen en behoeften van jouw klant(en). Wellicht ben jij erg goed in het schrijven van (bedrijfs)plannen of e-mails, maar weet jij ook jouw webteksten dusdanig te formuleren zodat jij bovenaan in Google komt te staan? Of schrijf jij op waarvan jij denkt dat men daarnaar op zoek is en heb je geen idee of dit ook daadwerkelijk scoort?

Door mijn ervaring in diverse organisaties en branches kijk ik kritisch naar jouw website. Staat de boodschap op de juiste plek? Weten de bezoekers van jouw website wat jij aanbiedt? Hoe ze jou kunnen bereiken? En vinden zij de belangrijkste informatie binnen een paar muisklikken? Scoor jij op de juiste zoekwoorden?

Aan de hand van een aantal stappen doorloop ik jouw website en formuleer ik de cruciale verbeterpunten. Daarbij richt ik mij niet alleen op het vergroten, verbeteren en optimaliseren van jouw vind- en bereikbaarheid, maar kijk ik ook naar technische aspecten. Laadt jouw website snel genoeg en voldoe je aan alle zoekwoord technische (SEO) instellingen? Door mijn ervaring met diverse CMS-systemen (waaronder WordPress) weet ik wat er mogelijk is en vorm ik een beeld bij het uiteindelijke concept.

Zie jij dat concept ook voor je? Dan gaan we aan de slag! Daar waar jij wilt of kunt helpen, werk ik graag met jou samen. Zie je het niet zitten of kom je tijd te kort? Geen enkel probleem! Wil je dat ik samenwerk met jouw collega’s, medewerkers of specialisten uit jouw eigen netwerk? Leuk zelfs! Besteed jij liever het hele project aan mij uit? Ik verdiep me er graag in! Naast mijn eigen kennis, kunde en expertise werk ik samen met vormgevers, web ontwikkelaars en foto/videografen die ik (op projectbasis) kan inschakelen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk gerust eens mijn LinkedIn profiel, voeg mij toe aan jouw netwerk of neem vrijblijvend contact op! Ik kom graag een kop thee bij je drinken.