Workshop LinkedIn

Ben jij een ondernemer en wil je graag meer uit jouw LinkedIn profiel en connecties halen? Heb jij jouw LinkedIn profiel al enige tijd geleden aangemaakt, maar kom je maar niet tot een sprankelend geheel? Weet je niet waar te starten of ben je zoekende naar de juiste strategie? Meld je dan aan voor mijn LinkedIn workshop, dan leer ik jou in één ochtend alle ins en outs.

LinkedIn profiel voor optimale zichtbaarheid

In de workshop neem ik jou mee in de mogelijkheden van LinkedIn. In een ochtend tijd:

 • Leg ik je uit aan welke onderdelen een professioneel LinkedIn profiel voldoet
 • Help ik je een inspirerende ondertitel te schrijven
 • Ontdekken we samen jouw kernpunten voor een pakkende samenvatting
 • Vertel ik je de verschillen tussen een persoonlijk en bedrijfsprofiel
 • Stellen we jouw LinkedIn bedrijfspagina optimaal in
 • Geef ik jou handvaten voor jouw eigen LinkedIn strategie

Na een kennisrijke ochtend ga je naar huis met mijn checklist voor het succesvol inrichten van jouw LinkedIn profiel. Deze checklist helpt jou de laatste hand aan jouw LinkedIn zichtbaarheid te leggen. Is jouw profiel compleet en ben je tevreden over het resultaat? Na een seintje van jouw kant, bekijk ik jouw LinkedIn profiel en mail ik je eventueel nog een paar laatste tips.

Meld je aan

In 2021 organiseer ik deze workshop op dinsdag 16 maart 2021, vrijdag 2 juli 2021 en donderdag 11 november 2021. De workshop vindt plaats van 09:00 tot 12:00 uur bij Park en Bistro de Stadshoeve in Zwolle (Stadshagen). De kosten bedragen € 199,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, tafelwater en een heerlijke, verse koek. Ben jij hier graag bij aanwezig? Meld je dan direct aan:

  * zijn verplichte velden. Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees er meer over in mijn privacy statement.


  Workshop voorwaarden

  Voor deze workshop ga ik uit van een minimale inschrijving van vier deelnemers. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan behoud ik het recht om de locatie te wijzigen, jou op een andere manier te helpen jouw LinkedIn profiel te professionaliseren of de workshop te verplaatsen/annuleren. Wanneer dit van toepassing is, laat ik je dit uiterlijk één week van tevoren weten.

  Na inschrijving voor de workshop ontvang je van mij een bevestiging en de factuur. De betaling dient volgens de richtlijnen op de factuur en uiterlijk voor aanvang van de workshop voldaan te zijn.

  Merk creatie door Yocopa uit Zwolle
  Workshop LinkedIn door Yocopa uit Zwolle

  Ervaringen eerdere deelnemers

  “Inspirerend en leerzaam! Bedankt voor jouw nuttige tips maar ook het meekijken en denken over, het op de juiste manier invullen van mijn profiel. Nu aan de slag!”
  Thijs Harmens, Bloemsierkunstenaar Thijs Harmens

  “Verrassend praktisch en nuttig. Ik heb meer inzicht in hoe LinkedIn werkt, mijn profiel verbeterd en zelfs een start gemaakt met een bedrijfspagina. Boven verwachting.”
  Ria van Herk, Gerrits Van Herk Talentontwikkelaars

  “Dankjewel voor de leuke en waardevolle ochtend Anouk! Zelfs als LinkedIn 'gevorderde' heb ik weer nieuwe dingen geleerd. Je deelt veel praktische tips en achtergrond informatie. Ik kan jouw workshop van harte aanbevelen!”
  Judith Wassens-Geerdinck, Beleef de Gastvrijheid

  “Een fantastische workshop over alle in en outs van LinkedIn. Van opzet tot invulling. Met vragen die triggeren om een relevant verhaal over jezelf en/of jouw bedrijf te vertellen. En natuurlijk het nodige huiswerk mee. Dank je wel Anouk!”
  Pieter Bas Doornenbal, Eyelike

  “Dankjewel Anouk voor de fijne workshop. Ik kan aan de slag met de handige tips. Misschien heb ik je advies nog nodig, maar daar mocht ik je altijd voor raadplegen.”
  Freda Gaasbeek, eigenaar Freda Uitvaartbegeleiding

  “Fijn dat je het instellen en gebruik van LinkedIn zo lekker concreet maakt in je workshop, Anouk!”
  Maarten Tomson, eigenaar Tomson Taal en Training

  “Erg goede workshop over LinkedIn. Ben redelijk ervaren, maar heb voldoende opgestoken om weer lekker aan de slag te gaan.”
  Henk Rinzema, eigenaar TIN CUP Partners

  “Het was een super heldere en informatieve workshop. Anouk je was duidelijk, rustig en hield ook de tijd in de gaten. Voor een beginneling, maar ook voor de meer ervarene op LinkedIn is jouw workshop zeker een aanrader. Bovendien was het een verademing om in deze bijzondere tijd weer met andere ondernemers te kunnen sparren!”
  Tamara Linde, eigenaar Reis van Geluk